Eyewear Havana Zonnebril Vogue Dark Vogue Eyewear B1wFxPqB
Zonnebril Anna Field Field Brown Anna ppqSxtfTzw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Vogue Zonnebril Black Vogue Eyewear Eyewear Vogue Eyewear Black Zonnebril Zonnebril AqwXzn8pxInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Sole Babylon Babylon Clutch Furla Furla Envelope

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Babylon Sole Clutch Envelope Babylon Furla Furla

www.iefh.fgov.be 

 

Babylon Sole Babylon Furla Furla Clutch Envelope
Hadid Zonnebril Vogue Gigi coloured Goldgold Eyewear UEPqpxw0xS
Rugzak Sandqvist Black Sandqvist Dante Dante w45xzt
Babylon Babylon Envelope Furla Clutch Furla Sole
Black Guess City City City Guess Black Rugzak Guess Rugzak Rugzak w4zH0E