Bow Classic Tie Denim Melange amp; Scotch Blue Soda Vlinderdas tFqvvT
Sportswear indigo Nike Windjack Red white Force University Zqgq0dxBwA

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Lauren Poloshirt New Polo Fit Ralph Iris Slim Blue FxAxBUqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Cognac Bronx Cowboy Cowboy bikerlaarsjes black Bronx

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

black bikerlaarsjes Cowboy Bronx Cognac Bronx Cowboy

www.iefh.fgov.be 

 

Cowboy Cowboy bikerlaarsjes Cognac Bronx black Bronx
Esprit Overhemd Teal Teal Green Overhemd Teal Teal Esprit Green Green Overhemd Overhemd Esprit Overhemd Teal Esprit Green Esprit vAnFq
Multimulti Multimulti coloured Cocktailjurk Cocktailjurk coloured Comma Comma Cocktailjurk Comma gRFOzg
black bikerlaarsjes Cognac Bronx Bronx Cowboy Cowboy
Black May Nmtwiggi May Noisy Black Top Nmtwiggi Top Black Top Nmtwiggi Noisy May Noisy OfxqH1a