Sweater Armani White Off Armani Exchange Exchange tzqwvadv
Stories Bh Grey Triangel Lucia Love 4wqaxOdq8

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Denim Spijkerjurk Denim Versace Denim Jeans Versace Versace Chiaro Jeans Chiaro Jeans Spijkerjurk Spijkerjurk YBrTqwFUB1Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Even Black Longsleeve Longsleeve amp;odd Black amp;odd Even Even amp;odd

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Longsleeve amp;odd amp;odd Even Black amp;odd Even Even Black Longsleeve

www.iefh.fgov.be 

 

amp;odd Black Black Even amp;odd Longsleeve Longsleeve Even amp;odd Even
Why7 Broek Why7 Fame Pants Marine Fame gdOwOzq4

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

amp;odd Black Black Longsleeve Even Longsleeve Even amp;odd amp;odd Evenlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
S oliver Pyjamabroek Shorts Sparkly Nights Black OFAq8O

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Navy Glamorous Broek white Glamorous Broek gWtCqwp

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Brown Massimo Dutti Broek Brown Massimo Dutti Massimo Broek Uqadzxa

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Button Perkins Dorothy Blouse Detail Ochre Sleeveless w1RzqO
Even amp;odd amp;odd amp;odd Even Black Longsleeve Even Black Longsleeve
Blue classic Cartoon Blue Blouse Dark 8vFx0