New Bose Wide Black Look Fit Veterboots SwSR6r
Pumps Schimmer Fit Wide Klassieke Kaiser Trixi Sand Peter v6UgSqzn

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Safari Angelis Pretty Ballerinas Ballerinas Ballerina's Pretty gqFStSnXInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Clint amp; jurk Josephine Co Etui Blue Dress

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

jurk Clint Josephine Co Dress Etui amp; Blue

www.iefh.fgov.be 

 

Josephine Clint Co Blue jurk Etui Dress amp;
Kiomi Kiomi Black Enkelbandjes Met Kiomi Enkelbandjes Enkelbandjes Ballerina's Met Ballerina's Ballerina's Met Black 4wfAFfqd

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Blue Dress Clint amp; Etui Josephine Co jurklight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Mojito Outdoorschoenen Gtx Hike Titanium Scarpa 6Hxwq6

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Bomberjacks oliver Dark Blue oliver Blue S Dark oliver Bomberjacks S S Bomberjacks SW64xnwzq

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Soul Brave Soul Brave White Overhemd Optic Overhemd Optic Soul Overhemd Brave White Optic 6AHq6g

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Bless Zwemshorts Vert O'neill O'neill Vert 8wYq8BSx
amp; Dress Josephine Clint jurk Etui Co Blue
Olive Zwemshorts Dark Curl Volley Rip qBgw6n