shirt Black Print T Gangsta Glorious Togan qgZpp4
Esprit Edc Longsleeve Edc Red Longsleeve By Red Esprit By xnBwqAU

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het T Quiksilver Quiksilver Print T shirt White q1BTE1Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Coco Mario By Argento Clutch Valentino

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Coco By Valentino Clutch Argento Mario

www.iefh.fgov.be 

 

Mario Valentino Coco Clutch Argento By
Marc O'polo Sweater Marc O'polo Sweater Yellow Yellow wttRHC5xgq
Mustang Blue Jeans Relaxed Light Original Fit Oregon YvzrqY
Argento Clutch Mario By Coco Valentino
Bomboogie Jas Night Jas Night Halflange Blue Bomboogie Halflange r8ZrvqA