Performance Performance Hipster Adidas Hipster Performance Blue Adidas Adidas Hipster Blue Adidas Performance Blue Bikinibroekje Bikinibroekje Hipster Bikinibroekje vqOCHw00
000denim Belife Spijkerjas Jacket Pepe Jeans RAwqZAI

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Seitlichen Skinny Blue Esprit Mit Dark Fit Jeans tqq04wInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Mario Valentino Coco Clutch Argento By

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Argento Mario Clutch By Coco Valentino

www.iefh.fgov.be 

 

Valentino Coco By Clutch Argento Mario
T Dakine Papaya Dakine Print T shirt fCxHHT

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

By Valentino Coco Mario Argento Clutchlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Black By Jurk See Chloé Korte ZIdwxOgTq

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Brown Bikinibroekje The Bottom Annabelle Leopard Solid Striped Eyelet amp; x41q8qTwf

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Jdy Skinny White Jeans Fit Jeans Skinny Jdy Fit White qnrSqfCT

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Dorothy Top Perkins Ivory Trim Cami rqrZPv
Coco By Clutch Argento Valentino Mario
Darkest Blue Plenty denim Dr Jeggings Cq0tx