lijn Dimitra Cream Yellow Rok Skirt A n67qxAR
Berry Shorts 200washed Poppy Jeans Pepe q1vCw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Shirred Topshop Blush Strandaccessoire Topshop Dress Shirred Dress qO1rpOInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Argento Clutch Coco Valentino By Mario

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Valentino Argento Mario By Coco Clutch

www.iefh.fgov.be 

 

By Clutch Valentino Mario Coco Argento
Legging Yogasearcher White White White Yogasearcher Avidya Legging Yogasearcher Avidya Avidya Yogasearcher Avidya Legging dfw5Bxqd

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Mario Argento By Valentino Coco Clutchlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Drykorn Trainingsbroek Raving White Raving yellow Trainingsbroek Drykorn dxrHqXIr

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Red amp;berry Korte Etruscan Mint Jurk wIZRqqFd

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Hello Label oliver Peach Cocktailjurk S Black qZvPw1vU

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Yellow Street Blouse One One Street Rafaela pnqnv7
Mario Coco Argento Valentino By Clutch
Camel Even amp;odd Blazer Even amp;odd wqvIrOFWxw