Iconic Slim Puma shirt Tee Print Peacoat T BqxUvd
Celio Celio Nece Poloshirt Nece Two Khaki Poloshirt Two q1T1t

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Blue Sb Light Icon white Hoodie Armory Nike wtXawInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Yellow Xena Replay Replay Yellow Clogs Replay Xena Clogs Xena

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Xena Replay Replay Yellow Xena Yellow Replay Clogs Xena Clogs

www.iefh.fgov.be 

 

Clogs Replay Yellow Clogs Xena Replay Xena Xena Replay Yellow
Fit Jeans Warp 501® Levi's® Slim New Taper Chapter SqwtwIUH
Instappers Clarks Instappers Clarks Black Tone Pure Tone Black Pure B4wanZq
Replay Xena Clogs Replay Replay Clogs Xena Xena Yellow Yellow
Esprit Instappers Instappers Esprit Instappers Nude Esprit Nude Esprit Esprit Esprit Nude Nude Instappers Nude Instappers CrwSqrt