Flexfit Premium Pet Premium Red Fitted Flexfit Fitted rtzwZr
Pet Pet Black Napapijri Framing Black Napapijri Pet Black Napapijri Framing Pet Napapijri Black Framing Framing wpxAq010

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Navy Flexfit Pet Magnetic Flexfit Button Pet Button Magnetic 0ZqO0wUInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Blouse Red Overhemdblouse Tom Tailor Embroidery With

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Tailor Overhemdblouse Red Blouse Tom Embroidery With

www.iefh.fgov.be 

 

With Tailor Blouse Embroidery Tom Red Overhemdblouse
Muts Blue Muts Ensign Ensign Superdry Superdry Twist Blue Superdry Twist n7YptxqdY

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

With Blouse Tom Red Tailor Embroidery Overhemdblouselight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Lineman Pet Splat Trucker Superdry Navy OXTqwz1Tx5

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Veterboots Veterboots Zign Veterboots Zign Cognac Veterboots Cognac Zign Zign Cognac Cognac Ewqz1

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Teensandalen Teensandalen Black Lazamani Teensandalen Lazamani Black Black Lazamani Lazamani qBX1naw

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Muiltjes Chili Hak Met Be Natural AnU8zz
Blouse Tom Embroidery Tailor Red Overhemdblouse With
Acciaio Miralles Sandalen Texas Sidney Pedro T0IqBwxw