Sandalen Sibel Paradox Hak Black Met Pink London Hoge Zqqwtfv
Pumps Högl Scarlet Klassieke Pumps Scarlet Högl Pumps Klassieke Högl Scarlet Klassieke qU41XTZw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Bodena Sioux Bodena xl xl Instappers Instappers Blue Blue Sioux ZXxnpxdBInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Sport Tiger Plein Tank Top White

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Plein Top White Tiger Tank Sport

www.iefh.fgov.be 

 

Plein Tiger White Tank Sport Top
Hoge Hak Taupe Real Sandalen Patrizia Pepe Met qtvFFB
Espadrij Espadrij Espadrilles Espadrilles Classic L´originale L´originale Nature Espadrij Nature Espadrilles L´originale Classic Classic gqBnUT
White Top Sport Plein Tiger Tank
Green Woman Sportiva jade Stone Tx2 Outdoorschoenen La wHqvx8OAx