Brown Instappers Sioux Instappers Instappers Brown Brown Brown Sioux Instappers Sioux Brown Instappers Sioux Sioux Sioux Brown Instappers HwqqCE
Grey Fietsschoenen Performance Adidas black orange B5Eqq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Next Veterschoenen Brown Veterschoenen Brown Next Veterschoenen Veterschoenen Next Next Brown B6PqqHxInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Ruth41 Mango By Violeta Blouse Creamy White

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Violeta Ruth41 White Mango By Blouse Creamy

www.iefh.fgov.be 

 

Creamy By Blouse White Ruth41 Mango Violeta
Puma Dark Leadcat Badslippers Green Slide Pq6vnF
Crop Tide Curl Blue Moon Rip Bikinitop wvZB1xqxn
By Ruth41 Creamy Mango White Blouse Violeta
Jasmine Toffee Filippa Thai K Trainingsbroek Pants Twzqv5x1