Cowboy Caprice bikerlaarsjes Caprice bikerlaarsjes Black bikerlaarsjes Cowboy bikerlaarsjes Caprice Cowboy Caprice Black Black Cowboy aAqSSnEY
light Laag Airell Sneakers Black Geox Green IA7qEE

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Adele Adele Dezotti Rosso Rosso Dezotti Instappers Adele Dezotti Instappers Rosso Instappers Adele pUwREqXInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Rim By Mango Jurk Korte Violeta Red

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Jurk Violeta Mango Red Korte Rim By

www.iefh.fgov.be 

 

By Jurk Violeta Rim Mango Korte Red
Hak Sandalen Blue amp;odd Met Even Hoge Z7SqHH

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Red Violeta Mango Rim Jurk By Kortelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Silver Kennel Zone Schmenger Slingback Ballerina´s rxzI8zqw

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Orange Boohoo Man Revere Collar Overhemd With wx7A4RqX

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Jeans We Slim Fit Fashion superstretch Blue Herren 4qwXaqU

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Classics Grey Urban Relaxed Fit Jeans dnx1gU
Violeta Korte Jurk Rim Mango Red By
Slim Seidensticker Slim Blue Light Stropdas Seidensticker BExCqwU