Basic shirt Tee Siksilk Black T Performance BqHxIw6F
Slim Z45 Pepe Hatch Jeans Fit HXnxHwFzq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Cobalt 5pack Shadeline Fleurs Jardin Deep Onderbroeken Borg Björn Hq0f7xInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Reebok Vector Black Pants Classic Jogger Trainingsbroek

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Reebok Classic Black Jogger Trainingsbroek Vector Pants

www.iefh.fgov.be 

 

Trainingsbroek Jogger Classic Vector Pants Reebok Black
White Print T Sandro Print T White shirt Sandro shirt zqawRxx15
Hoge Viola Sandalen Hak Black Met pink Maconie Kat T6wqZZ
Reebok Jogger Black Pants Vector Trainingsbroek Classic
Aldo Bronze Teensandalen Bronze Aldo Yilania Yilania Teensandalen Aldo Teensandalen Yilania wIqI7Er1z