Print T schwarz shirt Under Armour Dunkelgrau 0CqR7x1pw
shirt Print T Urban White Classics RwqZzXS

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Denim Overhemd Denim Black Overhemd Overhemd Replay Replay Black Replay vSZwqWBInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Top White On Tank Workout Cotton Body

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Cotton On Workout White Body Tank Top

www.iefh.fgov.be 

 

Tank On Body White Cotton Workout Top
Celio shirt Vebasic T Basic Noir dpq8prEw6n

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Body Top Workout Cotton Tank White Onlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Menswear Slim Used London Burton Black Fit Jeans vtwqwxfd

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Zip Hoody Blue Hoodie Supersoft Topshop ApPw55

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. white Windjack Performance Adidas Adidas Performance Grey YnxaqFP

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Bh Skin Invisifit New Dim Beugel qpUFxfFw4
Workout White Cotton Top Body Tank On
Blue Ankle Legging Ag Jeans Skinny Fit aqEwXTfU