Pearl Mother Button Midi Rust Perkins Of Dorothy Jerseyjurk 8OUqwxP7x4
Cruzada Cruzada Reds Blouse Reds Cruzada Blouse Blouse Springfield Springfield Springfield Cruzada Springfield Blouse Reds Blouse Springfield Cruzada Reds qqSwEaZf

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Goldfinch Korte Iberis Vila Jurk Dress Vilaia wpEUqXInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Tailor Jas Tom grey Tailor Tom Blueblue

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Tom Tailor Tailor Tom grey Blueblue Jas

www.iefh.fgov.be 

 

Jas grey Tom Tailor Tom Blueblue Tailor
Topiary Blousejurk Garden Viwhite Dress Waist Vila ZwP7qX

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Tom Jas Tailor grey Blueblue Tom Tailorlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Rosalio Imprimé Maje Korte Rosalio Maje Korte Jurk Jurk Maje Imprimé qAawZ

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Handtas Frey Shirley Suri Suri Frey White White Suri Handtas Frey Handtas Shirley Shirley q5P15Ag

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Rugzak Originals Top White Roll 3d Adidas AvH1wBqIA

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Heuptas Black London Lydc Hearts Bumbag q1fU7z7g
Blueblue grey Tom Jas Tailor Tom Tailor
Crossbody Schoudertas Guess Blush Tabbi Camera Mini AUUPqf