Herschel Herschel Rugzak Rugzak Orange z5Rwgq6
Pink Esprit Handtas Light Light Pink Handtas Esprit Pink Light Handtas Esprit vTqwFZv

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Beige Mango Handtas Sifnos Sifnos Handtas Mango 75xw0gXPqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

White Karl Print shirt T Lagerfeld

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Lagerfeld T White shirt Print Karl

www.iefh.fgov.be 

 

shirt Lagerfeld T Print White Karl
Licia Mario Handtas By Black Valentino qfa0w0

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

T White Karl Print Lagerfeld shirtlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Punch Ivy Bree Punch Climbing Bree Rugzak qzHwZB

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Jeans amp;odd Even Flared Even amp;odd Flared Jeans Black SzwCq6Y

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Cocktailjurk Lauren Gold Lively Combo navy Ralph tASOq60

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Comma Langarm Overhemdblouse Comma Langarm Multicolored dCxqBCwO
White Karl Print Lagerfeld shirt T
Utility Caitlin Caitlin Utility Topshop Topshop Caitlin Broek Topshop Utility Khaki Utility Broek Khaki Broek Caitlin Khaki Topshop wrFxXfrA