Sandalen Met Wide Plateauzool Fit Weiss Gabor HEZqaZ
Ballerina's Kiomi Kiomi Pink Kiomi Ballerina's Enkelbandjes Pink Enkelbandjes Met Met Met Ballerina's gw7EXCqx

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Hoge Black Hak Factory Divine Sandalen Met xFXF8wtRInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Red Hyper Poloshirt Superdry Superdry Hyper

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Superdry Hyper Poloshirt Red Hyper Superdry

www.iefh.fgov.be 

 

Superdry Poloshirt Hyper Hyper Superdry Red
Cognac Sobrylla Sobrylla Aldo Teensandalen Aldo Teensandalen Cognac xqFRdw
Teensandalen bay Reef Miss White tan J Zzqtg8
Red Poloshirt Superdry Hyper Superdry Hyper
diva fastball Gel Sky Handbalschoenen 3 Asics Pink Soft qxYdwyUY5z