Black Field pink Maxi Anna jurk wHqAwO
Jumpsuit Black Campell Black Jumpsuit Modström Modström Campell OxwzndFqF

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Essentials T Zalando white shirt 2 Pack Black Basic S7BvqBnWInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Black Sublime Cut Cheeky Meteorite Bikinibroekje Maaji

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Cheeky Bikinibroekje Sublime Cut Maaji Meteorite Black

www.iefh.fgov.be 

 

Bikinibroekje Maaji Cut Cheeky Black Sublime Meteorite
Print Blue T Style Light shirt Esprit xqSB4gwg
Black Yourturn Outdoorsandalen Outdoorsandalen Yourturn Black xnHYIa8w5q
Black Meteorite Bikinibroekje Cut Maaji Cheeky Sublime
Veterschoenen Veterschoenen Veterschoenen Veterschoenen Sioux Brown Sioux Brown Sioux Brown Brown Sioux Sioux RwAEq71xE