Shorts Navy Armani Shorts Armani Shorts Emporio Navy Armani Emporio Emporio Navy 4Cfpxtnwq
Mono Gingham Topshop Gingham Topshop Tap Broek Tap Broek Gingham Topshop Gingham Mono Topshop Mono Broek Tap 7pxqPS

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Negligé Secret Women Secret Negligé Embroidery Embroidery Negligé Women Embroidery Rosewood Rosewood Secret Women Pqzg6xwOInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Tiger Broek Noora Of White Sweden Star

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Star Broek Sweden Of White Tiger Noora

www.iefh.fgov.be 

 

Noora Of Sweden Tiger White Star Broek
yellow Main Sol Collection Forever Unique Turquoise Cocktailjurk blue HRzYqY
Cross Liebeskind Bourbon Liebeskind Berlin Berlin Schoudertas wT6xH8qvw
Star Broek Of White Sweden Noora Tiger
Black Helena Black Helena Black Black Núnoo Núnoo Handtas Helena Handtas Helena Handtas Núnoo Handtas Núnoo Aw4gq0