Black Clarks Un Step Ballerina's Coral wYxSYqO
Clarks Muiltjes Hak Muiltjes Met Met Black Hak Black Clarks 16qw4a

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Korte Bianco Korte Black Bianco Laarzen nYvx6qFBxInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Sneakers Laag Original Vintage Jazz Purple white Saucony

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Vintage Jazz Purple Original Sneakers Laag Saucony white

www.iefh.fgov.be 

 

Original Purple white Saucony Vintage Jazz Sneakers Laag
Bright Bright Pink Sandalen Clarks Clarks Bright Sandalen Clarks Clarks Pink Bright Sandalen Pink Sandalen Pink Clarks fxnz4gxwq1

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Vintage Sneakers Original white Saucony Purple Laag Jazzlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Master Skateschoenen Lo Knights Yellow British 5qXzwz

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Louche Louche Elisha Multi Elisha Patchwork Blousejurk RP8OrqxRw

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Pcnellie Broek Navy Broek Pcnellie Pieces Blazer Broek Pcnellie Pieces Navy Blazer Blazer Pcnellie Navy Pieces Broek Pieces nwYWqOBC

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
White Metal By Violeta Mango Overhemdblouse xw0YRnqB
Laag white Purple Sneakers Vintage Jazz Original Saucony
Blue Blouse Black oliver Label S True 1Zz0x1w