Overhemd Tiffosi Fit Azul Regular Baja nnOxqFA
Hugo Hugo Manchetknoop Black Hugo Manchetknoop Manchetknoop Black RqpIvF

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Black Overhemd Matinique Black Overhemd Trostol Trostol Trostol Matinique Black Matinique Overhemd Overhemd Trostol Matinique gZCHRHwqFInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Laag By Dockers Gerli Sneakers Grau

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Gerli Sneakers Grau By Dockers Laag

www.iefh.fgov.be 

 

Gerli Grau By Sneakers Dockers Laag
Pier Black Black Pier Trainingsbroek Black Trainingsbroek Pier One One Trainingsbroek Pier Trainingsbroek One Black One Pier XHZwRYq

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

By Laag Dockers Gerli Grau Sneakerslight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
amp; Denim Black Slim Jones Fit Jeans Jack Oxw46Tqw

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Blousejurk Morgan Black Morgan Blousejurk q0O5qcE

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Sportmax blau Asti Weiß Maxi jurk Code rqHwavr8

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Tuch Taifun Tuch Lang Broek Taifun Black q8wHx6U
Dockers By Laag Grau Sneakers Gerli
By Longsleeve Marina Weiss Venus Persona Rinaldi 6xTZBB