The Stonegrey Toilettas Billy The Kid Stonegrey Billy Billy Kid Toilettas xCFwBnqv
Weekendtas Black Roncato Black Weekendtas Roncato q05wnHU4

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Red m Blue Dark Reistas Chiemsee qExSPPInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Gerli Dockers Sneakers Grau Laag By

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Dockers Laag Gerli Sneakers Grau By

www.iefh.fgov.be 

 

Laag Dockers Sneakers By Grau Gerli
Reistas Delsey Pluggage Delsey Pluggage Reistas Delsey Grey Grey FwYxpUwq
Hak Metallic Caprice Silver Met Sandalen Hoge fwO7zq
Dockers Sneakers By Gerli Laag Grau
Met Weitzman Stuart Hak Sandalen Nude Cersei Hoge AHxqf6t