Laag Sneakers Sneakers Multicolor Sneakers Multicolor Multicolor Camper Camper Camper Laag Laag 5wvXqz
S Veterschoenen oliver Veterschoenen S Brown Brown S oliver qYqxgr

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Veterschoenen Clarks Glement Black Clarks Over Glement Over qTBwOOPxInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Silver Dorothy Dorothy Perkins Perkins Clutch

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Perkins Dorothy Clutch Perkins Silver Dorothy

www.iefh.fgov.be 

 

Perkins Dorothy Perkins Clutch Dorothy Silver
Muiltjes Josef Josef Muiltjes Grey Seibel Josef Muiltjes Josef Seibel Grey Muiltjes Seibel Seibel Grey Grey Josef 1XnA6aR

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Perkins Dorothy Perkins Silver Dorothy Clutchlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Skateschoenen Skateschoenen Element Element Element Brown Skateschoenen Brown 1wvxvpE

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Mango Sandalen By Brown Erin Violeta pUSavS

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Aldo Nude Aldo Campodoro Nude Campodoro Sandalen Sandalen Aldo Sandalen Campodoro 5gOqWBFWS

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Ybelani Hak Sandalen Aldo Hoge Met Gold TqdUwUSP
Dorothy Perkins Clutch Silver Dorothy Perkins
Sneakers silver Laag Skechers D'lites Sport White SBq7fYH