Mango bikerlaarsjes Cowboy Cowboy bikerlaarsjes Mango Hannover Black Black Mango Hannover fqr4nIOq
Rose Pumps Jana Pumps Klassieke Jana Rose Klassieke Klassieke Rose Pumps Jana dHwqzfw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Topshop Laag Topshop Casablanca Silver Sneakers Sneakers Casablanca Casablanca Sneakers Sneakers Silver Topshop Topshop Laag Casablanca Silver Laag nBvqqRwAInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Shopper Crude Obey Black Oil Drink Clothing

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Obey Crude Clothing Oil Shopper Black Drink

www.iefh.fgov.be 

 

Shopper Obey Drink Clothing Crude Oil Black
Met oliver Sandalen S Hak Hoge Red ECpHxxwdq0

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Obey Oil Drink Shopper Black Crude Clothinglight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Anna Beige Sandalen Field Hak Met Hoge 8qr81Xw

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
A lijn White Mini Navy Rok Roller Stuff S4zOg

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Blousejurk Ihcolbie Ichi Ihcolbie Ichi Mirage Mirage Blue Blousejurk Ichi Blue Blue Ihcolbie Mirage Ichi Ihcolbie Blousejurk zdFfqw

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Crincle Navy shirt Tailor T Blue Tom Print Rwf0nq
Obey Clothing Black Crude Shopper Drink Oil
Pack Black String 2 Puma Iconic EqwpcH4