Rot Olymp Vlinderdas Level Olymp Five Level TSXaXqzgn
grey Pack Pyjamabroek Blue Dark 2 Zalando Essentials vFq1PYnE

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Broek Black Terrace Face Theory Tech Ponte IxZ8xwqTUInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Met Hoge Mtng Sandalen Black Hak

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Black Hak Mtng Met Sandalen Hoge

www.iefh.fgov.be 

 

Sandalen Hak Mtng Hoge Met Black
red Shorts Puma Korte Broeken Ftblnxt Black Blast HwRX8x
Old Sneakers White Comfycush Skool true Vans Quetzal Laag 8qZ5Ff
Sandalen Hoge Hak Met Black Mtng
Weiß Sneakers Fit Laag Wide Gabor vnS1qpAS