amp; Poloshirt Scotch Classic Night Clean Soda dOH6PH
Burgee Summer Hoodie Denim Napapijri Dark USqx76

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het shirt Damage Black multi Criminal Print T Javan Tee cgvCq7Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Cognac Sandalen Eden Apple Dena Of

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Eden Cognac Sandalen Apple Of Dena

www.iefh.fgov.be 

 

Apple Dena Cognac Eden Sandalen Of
star Rugby G Blue Poloshirt Swando Block Mazarine Heather carbid dta6gqw

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Cognac Apple Eden Dena Sandalen Oflight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Black T 2 Basic Pack Pier One shirt wqgYzSZP

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Hunkemöller Clover String String Hunkemöller Caviar Hunkemöller Caviar String String Hunkemöller Clover Clover Caviar Clover 5xwvHnYq

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Blue Rok lijn A Skirt Broncos Gap Light wYU4f6q

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Bogner Bogner Bodywarmer Hilly Silver Hilly Bodywarmer vvgawqWU
Eden Of Cognac Dena Apple Sandalen
Anna Field Anna Field Black Anna Pyjamabroek Black Anna Black Pyjamabroek Pyjamabroek Field wCSBq