Performance Black university Broeken Bulls Korte Nike white Short Red Chicago Nba Twdxq4O
K T Print Hypercourt Tee swiss shirt Navy Henley fAwfzp4nP

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Sprinter Lite Black show Onderbroeken Asics 6wYFEqxInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Castañer Met Sandalen Blaudell Sleehak Marino

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Castañer Sleehak Blaudell Met Sandalen Marino

www.iefh.fgov.be 

 

Blaudell Sleehak Marino Sandalen Met Castañer
Onderbroeken Grey black Essentials Mottled Schiesser Pack 2 twp8XXq4
Clay Hoge Court Counter Shoe Hakken Nude Ink Lost UwzTZ
Met Blaudell Castañer Sleehak Marino Sandalen
Mint Mint Mint amp;berry Mint Instappers Instappers amp;berry amp;berry Instappers Blue Instappers amp;berry Blue Blue 5Bwf1xWRF