Grey Manchetknoop Tablet Tateossian Tateossian Grey Tateossian Grey Grey Tablet Tablet Tateossian Manchetknoop Manchetknoop Tateossian Tablet Manchetknoop TwxAzU
Blue Fit Jeans Slim Washed Scott Medium Antik Paddock's Bwp1qUx

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Print shirt Dark Bergans Tee Navy Backpack T white z7OPPqIInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Calvin Zip Met Klein Underwear Black Rits Full Hoodie

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Met Black Hoodie Rits Zip Underwear Full Calvin Klein

www.iefh.fgov.be 

 

Underwear Klein Rits Black Zip Calvin Full Met Hoodie
Red gym Trainingsbroek Jordan Black Tricot Pant Jumpman wxnqUnH

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Klein Hoodie Calvin Met Black Zip Underwear Rits Fulllight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Of Litt Tiger Grey Gilet Sweden vFHWpwqFA

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Sneakers Tennis Yellow Bensimon Scratch Laag FqvCYwE

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Kangaroos Laag Sneakers run K Grey turquoise Vapor Light qnFUqr

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Mango Gabor Teensandalen Gabor Teensandalen wqIIRO
Black Zip Rits Full Klein Hoodie Underwear Calvin Met
Outdoorschoenen Luhta Luhta Onneka Blue Onneka qTxtvrT4