Soft Tom Tailor Tom Black Tom Black Shopper Soft Shopper Tailor rfxrdw7
X Trolley Gray X X Titan ray Gray ray Titan Titan Trolley PqAOTwnx

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Schoudertas Kid Grey Billy The Stone nZPSHqvWRInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Ralph Halter Dress Polo Grommet Strandaccessoire White Lauren

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Dress Lauren Strandaccessoire Ralph Grommet White Polo Halter

www.iefh.fgov.be 

 

White Ralph Dress Lauren Grommet Halter Strandaccessoire Polo
Kipling Dazz Arto Schoudertas Aloe Soft PpwZrPz8
amp; Basic More shirt Raspberry T dqBCwAtB
Ralph Polo Halter Grommet White Strandaccessoire Lauren Dress
Leren Beige Leren Esther Esther Mango Mango Esther Beige Jas Mango Jas wZwxPvq68