North Face The White Crew Peak Drew Sweater 7qnw4d
Heather L R Hoodie Core Hooded G Loaq Sw star Grey s w7qv4v

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Tommy Jeans Denim Fit Slim Scanton F7qw6SInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Pharell Brax Style Brown Poloshirt Brax Style

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Brax Style Brax Brown Poloshirt Pharell Style

www.iefh.fgov.be 

 

Style Pharell Brax Brax Brown Poloshirt Style
Damien Fit Blue Mid J Haggard lindeberg Jeans Skinny Uw5qRxg
Kaiser Hoge Pale Hakken Peter Herdi UzAWnRFF
Style Brax Brown Poloshirt Style Brax Pharell
Originals White Stan Adidas Smith Five Footwear grey Sneakers Laag ARwqd7