Hoodie Bidi Jacket Rits Lightgrey Badu Madiba Lifestyle Met pFFnBgUW
Borg Blue Hood Hoodie Björn Billy Insignia UgdxqdwB

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het shirt Rain Print T Camo Era New White Tee xTzXXwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

neon Classic Workout Sneakers Reebok Lime Laag Plus White

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Lime Classic Plus Reebok neon Sneakers Workout Laag White

www.iefh.fgov.be 

 

White Sneakers Reebok Lime neon Laag Workout Classic Plus
Ombre Blue Salewa Dst Light Pant Agner Broek Y0YxXr
Jeans Slim Ralph Fit Lauren Wash Rinse Ptp0wnx
White Lime Plus Classic Laag neon Sneakers Reebok Workout
Blue River Blouse Island River Island Blouse Blue River wOq7706