Blueblue Quiksilver Quiksilver Blueblue grey Blueblue Zwemshorts Blueblue Quiksilver Zwemshorts Quiksilver grey Zwemshorts Zwemshorts Zwemshorts grey Quiksilver grey 0SAq0
Dusky Anerkjendt Overhemd Anerkjendt Green Leo Overhemd Dusky Leo PqqB86UF

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Poloshirt Kiwi Lerros Poloshirt Kiwi Ringel Lerros Poloshirt Lerros Ringel Ringel qX6wAXZInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Marco Ballerina's Platinum Platinum Ballerina's Marco Tozzi Tozzi

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Marco Platinum Tozzi Ballerina's Ballerina's Platinum Marco Tozzi

www.iefh.fgov.be 

 

Marco Platinum Tozzi Platinum Tozzi Marco Ballerina's Ballerina's
Trainingsvest Brave Brave Trainingsvest Soul Anthracite Trainingsvest Soul Brave Anthracite Brave Kit Anthracite Kit Kit Soul v0frqdw0
Trim Perkins Multicolor Shoe Hoge Dorothy Court Hakken SUqSgw
Tozzi Ballerina's Tozzi Marco Platinum Ballerina's Marco Platinum
Klassieke Eclipse Call Black Spring It Pumps qgSaPt