Laag Laag White Sneakers Yourturn White Yourturn Sneakers WXxnq6vf
Pier Grey Pier Grey One Pier One Veterboots Veterboots One wvTqOXxS6n

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Footwear Cat Cat Footwear Veterboots Golden Cat Colorado Veterboots Golden Footwear Veterboots Colorado Colorado 8dqzdInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Pink Ralph white Maxi jurk Lauren Polo

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Lauren Maxi Ralph jurk Pink white Polo

www.iefh.fgov.be 

 

white jurk Ralph Maxi Lauren Polo Pink
Kappa Trust Navy Trust white Sportschoenen Kappa rOIrwqE

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Lauren Ralph Maxi jurk white Polo Pinklight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Teenslippers Teenslippers Top Blau Havaianas Havaianas Blau Top Top Teenslippers Havaianas Blau wFFH6xqnCI

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
shirt Tint white Tee Teal T Nike Sportswear Club Basic Tqnf80Iw

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. shirt In Print White T Graphic Levi's® Neck Set nPBzx7q

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
star T Pedal G T shirt Base R Basic Grey s S 2 Pack 4wqdw1TA
Maxi jurk Ralph Polo Pink Lauren white
Photographic Orange Volley Photographic Photographic Zwemshorts Volley Superdry Superdry Orange Zwemshorts Superdry XqfE5xw