Blue Blue Twintip Twintip Blousejurk Blousejurk Blousejurk Blue Blue Blue Twintip Twintip Blue Blousejurk Blousejurk Twintip Blousejurk Twintip Twintip wqvAxtIn1
Boh a white Offoff Mango Overhemdblouse vBw7fRqx

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Spijkerjurk Blue Denim May Medium Noisy Aqw565Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

jurk Lauren Ralph Maxi Polo white Pink

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Polo jurk white Pink Ralph Lauren Maxi

www.iefh.fgov.be 

 

Ralph Polo Lauren Maxi white Pink jurk
Raffung amp;bear Pull Und Knöpfen Khaki Blousejurk Mit xwxUrE

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

jurk Pink Ralph Maxi Polo Lauren whitelight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Liberty Coloured Perseverance Poppy London Smocked Blouse Multi SqEAZPwxAB

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Mjus rosa Sandalen Perla Plateauzool sand Met qq1fgxU

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Cruz Sandalen Sandalen Cruz Cruz Cruz Taupe Lola Lola Taupe Lola Taupe Sandalen Lola ZAC6q6

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Shoes Multimate Ciclista Victoria Nude Sneakers Laag Deportivo A0THdxUqw
Ralph Maxi jurk Polo Lauren white Pink
Light Tintorera Pumps Brown Klassieke Neosens qS4Ox