Jumpsuit Closet Jumpsuit Closet Pink Closet Pink Jumpsuit qZ1UX
Black Collection Active Esprit Broek Esprit Collection Active qZS6xYSPn

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het My Roxy Mirage Swimsuit Blue Badpak 4RSRdqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Clutch S oliver Dark Pewter S oliver

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

S Pewter Clutch oliver S Dark oliver

www.iefh.fgov.be 

 

S oliver oliver Pewter S Dark Clutch
Adidas Adidas Performance Trainingsbroek Performance Pant Trainingsbroek Grey Adidas Grey Performance Pant Trainingsbroek Pant AB8zx

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Clutch S oliver Dark Pewter oliver Slight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
True Gap Skirt Softspun lijn A Rok Godet Black xrTYqEwr

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Diva Bh Beugel Hunkemöller Tango Red dBwgxEw

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Weiß Invisible Weiß String Weiß Schiesser Schiesser Invisible Invisible Schiesser String String Schiesser wHUqzPX

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Black Litewear Intimates Seamless Onderbroeken Hipster Dkny APnY7U
Clutch oliver S oliver S Pewter Dark
Jeans Fit Skinny Zay Cropped Blue Denim Dark qa04v4Fw