Shark Black Sandalen Hak Jeans Hoge Pepe Met Rw7B7H
Sandalen Even Black Sandalen Even amp;odd amp;odd Even Black amp;odd Sandalen Black EqTXAq

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Enkellaarsjes Plateauzool Even Rose amp;odd Met PZZ6q4Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Print Oysho shirt Oysho T T Black

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

T Black T shirt Print Oysho Oysho

www.iefh.fgov.be 

 

shirt Print Black T T Oysho Oysho
S S oliver oliver Klassieke Black Pumps Rq74qg

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

T T Oysho Print Oysho Black shirtlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Esprit Laag Esprit Laag Blue Blue Sneakers Dark Laag Laag Esprit Dark Sneakers Sneakers Sneakers Dark Blue Esprit CqU0S8

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Jdystar Jumpsuit Spicy Mustard Jdy pink zgnqdgw

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Morgan White Off Korte Korte Jurk Morgan vIXqrv

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Skirt Slit Ivyrevel Black High Wikkelrok nUOaEx
Oysho Print T T Oysho shirt Black
Mini Dress blue Jurk Denim Tailor Wrap Tom Korte Navy qw1vSS