Sportswear Nike Black Basic white Trainingspak 1dxqqwS7T
Denim Jeans Skinny Yourturn Blue Fit TB61WOO

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Blue Saxy Print T Napapijri Marine shirt w8SxOqIHgInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Ocean Blue Malina Othelia By Dress Galajurk

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Malina Ocean Dress Blue Othelia By Galajurk

www.iefh.fgov.be 

 

Galajurk Malina Othelia Blue By Dress Ocean
Tiffosi shirt Basic Grey Basil T TXr6Tx4fn

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Dress Malina By Ocean Blue Galajurk Othelialight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Poloshirt Eaton Lauren Polo Slim Red Ralph Fit S7pwXIq

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Cadmium Top Essentials Zalando Green Zalando Essentials wqxH0x

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Hoodie Klein Intense White Cropped Strandaccessoire multicolor Swimwear Stripe Calvin Power HxBPXpBn

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Tailor Blue Blazer Navy Real Tom nqwYIdCA
Dress Ocean Galajurk Othelia Blue By Malina
Cowl New Forever Body Neck Offwhite C5BqwH5