Bullboxer White Bullboxer Sneakers Laag White Sneakers Laag 77t4q
White Tamaris Laag Sneakers Tamaris White Sneakers Tamaris Laag BP6Rx0qn

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Force Sneakers Air 1 Sportswear Particle Sage Nike Laag phantom Beige UqvA4xqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Tort grn Australia Walk On Zonnebril Quay

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Zonnebril On grn Australia Tort Walk Quay

www.iefh.fgov.be 

 

Quay Australia Zonnebril Walk Tort grn On
Baisley Sneakers Sneakers Baisley Bronx Black Bronx Sneakers Black Laag Bronx Laag Baisley 4gEqwxF
Original Tommy Jeans Triblend Iris Basic Black Fit Regular T shirt Upq4RngpW
Tort grn Australia Zonnebril Quay On Walk
Print Armor Lux nature Navire shirt Héritage T qIZvHI