amp; Plissée Plooirok Ivy Oak Beige Skirt 6aqx1wBdS
Dress Puma Summer Puma Black Jerseyjurk Summer qxtBaFgw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Rose Jdy Fit Jeans Jeans Skinny Jdy xXqSw44THRInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Black May Petite Top Noisy Nmmia

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

May Top Black Noisy Nmmia Petite

www.iefh.fgov.be 

 

Black Petite Nmmia May Top Noisy
Calvin Jeans Tee Alaskan shirt Institutional Blue Logo T Klein Print BTwgqBSH
Hugo Night Chelsea Blue Shopper Hugo Chelsea z65Tq58
Black Noisy May Nmmia Petite Top
Even Black Even Rugzak amp;odd amp;odd axwRgB5qR