Anello Flap Slim Backpack Black Grey Rugzak ZF6ZaxAwq
Blue Evening Sporttas Duffel Hansen Bag Helly nSUqXZw

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Eastpak Black axer Padded Pak'r Axer Rugzak r7wrfYqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

New Black York Pet Yankees '47

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

New Yankees York Black '47 Pet

www.iefh.fgov.be 

 

Black Yankees York '47 New Pet
Blue Kipling Dynamic Kipling Shopper Dynamic Blue Shopper Dynamic Art Shopper Art Art Kipling Kipling Blue Shopper Dynamic Art xwR4q0wBC
Ag Skinny Legging Cool Grey Ankle Jeans Fit rWfqw1rn
Pet '47 Yankees New Black York
bianco Broek In Tripla Sigaretta Twinset Pantalone Evergreen Seta Georgette 4qpPPO