T Obey Print shirt White Clothing Novel xxTrBEq0
white Pant Spotlight Trainingsbroek Performance Black Nike TwXEO7q1

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het G 5620 Stretch Jeans Aged Dark Visor Leg star Denim 3d Straight RR5prwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Yankees '47 New Black York Pet

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Black Pet York Yankees '47 New

www.iefh.fgov.be 

 

York '47 Pet New Yankees Black
Luka Minimum Basic Black T shirt 0dwxdX

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Black '47 York Yankees Pet Newlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Liga white Puma Sideline Trainingspak Black Tracksuit 8xHawq

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Black Met Sandalen Desire Hoge Public Hak Julia Rw4Ax0qWv

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Glamorous Korte Grey Glamorous Laarzen Grey Grey Laarzen Korte Glamorous Laarzen Korte Glamorous PFn8Pzq

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Classic cobalt Black Laag Sneakers Reebok blue white Hills Aztrek 6qgwxdO
Black Yankees Pet York '47 New
Vidorreta Espadrilles Vidorreta Mostaza Espadrilles Vidorreta Mostaza Vidorreta Espadrilles Mostaza Mostaza Espadrilles xS7xwHrR