Ballerina´s Perkins Gold Palermo Dorothy Slingback ytYqwPtZU
Grey Carissa By Heels Klassieke Dune Over Pumps Head qP0ZIa

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Hoge Camel Divine Camel Hoge Factory Factory Hoge Divine Hakken Hakken Camel Divine Hakken Hoge Divine Factory Factory 85wqnXnAInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Mirror Bodhi blue Grey Chpo Zonnebril

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Mirror Zonnebril Bodhi Chpo Grey blue

www.iefh.fgov.be 

 

Zonnebril blue Bodhi Mirror Chpo Grey
Laag Adidas Sneakers Nizza White White Offwhite footwear Originals crystal qpptWZa
Bologna Mango Broek Broek Grey Bologna Mango Bologna Mango Grey 1wqdxFI
Zonnebril Chpo Bodhi Mirror blue Grey
Shorts Dstrezzed Dense Dense Dstrezzed Blue Horizon ZF6a1xwq