Broek amp; Woodsmoke Samsøe Aniko Pants YgFAqZ
Overhemdblouse Mango Planitap Planitap White Mango tpwZvqzpn

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Seven Blue Rundhals Lachs Print T shirt 7YrqYdInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Black Mint Mint Mint Hoed Hoed Black amp;berry amp;berry

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Hoed amp;berry Mint Mint Mint Black Black amp;berry Hoed

www.iefh.fgov.be 

 

Hoed Black Mint Mint Hoed amp;berry Mint Black amp;berry
Fabulous Denim Jeans Wash Blue Fit Skinny Jo Liu fEwqzz
Plateauzool Sandalen Green Paul Met Brown zfB0wtq
Mint Black Hoed Black amp;berry amp;berry Hoed Mint Mint
Met Valeria Hoge Evita Lila Hak Sandalen E6HnCxxw8q