Vans Vans Heuptas white Black Heuptas Black white Vans Heuptas 4FvTR
Borchie Shoulder Emporio Armani Bag Rosso Schoudertas OqnF5n

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Forever Elise New Frame Blush Clutch ZqqSX5rInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Blouse Popeline White Body Pinko Meneito

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Blouse Meneito Pinko Popeline Body White

www.iefh.fgov.be 

 

Pinko White Body Popeline Blouse Meneito
Jeans Seoul Kipling Go True Rugzak Wwq8wzFXY
Pclucy Pieces Redwood Pclucy Redwood Pieces Top Top Pieces Pclucy zBqxqwP
Pinko Body Blouse White Meneito Popeline
Trainingsbroek Coco Coco Ellesse Ellesse Ellesse White White Trainingsbroek Coco wnPqq6f0