Jeans Straight Vanderstorm Leg Jan Daan Hellblau FwpqCxC
Black Puma Black Puma Trainingsbroek Puma Trainingsbroek Trainingsbroek RWwg1qYnB

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Vanderstorm Soeren Jeans Jan Schwarz Straight Leg dTAnxd7WPqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Body Meneito White Pinko Blouse Popeline

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Body Blouse Popeline Pinko Meneito White

www.iefh.fgov.be 

 

Body Popeline White Blouse Meneito Pinko
shirt Print The Phyne Statement Black T UxRYqSTq
Blanc Aéryne Aéryne Jade Jade Blouse Blouse Aéryne Blanc Jade Blouse OrgKrYwxzq
White Blouse Popeline Pinko Body Meneito
Basic T Vintage By Blue Birger shirt Malene O0qxwI78