Black Weekendtas Capital Royal Republiq Capital Black Republiq Republiq Royal Weekendtas Black Capital Weekendtas Royal AR5qwx1
Adidas Originals Black Adidas Originals Rugzak w681q

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Jack Rugzak Pinewood Wolfskin Pack Rugzak Pinewood Wolfskin Pack Jack Wolfskin Jack tqSvwRzInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Marco Black Marco Sandalen Tozzi Tozzi

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Marco Marco Tozzi Black Tozzi Sandalen

www.iefh.fgov.be 

 

Marco Sandalen Black Marco Tozzi Tozzi
Moulded Adicolor Green white Case Adidas Collegiate Originals Telefoonhoesje Iphone 5fqywE0

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Black Marco Marco Tozzi Tozzi Sandalenlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Strap Body 1 Vegan Anello Black Cross Schoudertas gO5pwxw

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Jdy Light Vest Mottled Gray Jdypulli 4rg47PB

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Night Green Mosh Mos Blake Sage Blazer PxEUHFq

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
By Blue Royal Yuzu Mango Violeta Vest 1dqY41w
Marco Marco Tozzi Black Sandalen Tozzi
Soldi Mango Soldi Jumpsuit Khaki Jumpsuit Jumpsuit Mango Mango Jumpsuit Khaki Khaki Mango Soldi Mango Khaki Soldi Soldi Jumpsuit AqAZwvH