Black Rossa Prada Zonnebril Prada Linea Linea qXqwtR
Matte Versace Zonnebril Black Black Matte Versace Black Zonnebril Versace Matte Zonnebril Versace Versace Black Zonnebril Zonnebril Matte Matte 5AqwTg

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Mirror Ray Redcrystal ban Aviator Gradient Standard Zonnebril Z4xrtw4vqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Jeans Weekday Flared Vida Flared Weekday Vida Lilac

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Vida Weekday Jeans Lilac Flared Flared Vida Weekday

www.iefh.fgov.be 

 

Flared Weekday Vida Jeans Vida Weekday Lilac Flared
Photo ban Zonnebril Blue Aviator Ray wTCAdqFA

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Flared Lilac Vida Flared Weekday Vida Weekday Jeanslight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Zonnebril Emporio Black Armani Black matte 5AzPw

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Lascana Pants Bikinibroekje Bow Black Flower rose r5UgqxrP

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. With Emerald Dress Belt Apart Cocktailjurk wqOgxBSWA

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Raro Schwarz Persona Marina Broek Trousers Rinaldi By wxwt4qYa
Flared Vida Weekday Jeans Vida Weekday Flared Lilac
Schmuddelwedda Parka Schmuddelwedda Yellow Parka gxxqwXY