Sandalen Met Jeans Tommy Yellow Plateauzool Modern Fresh OqBtTtICwx
Vidorreta Kaki Espadrilles Vidorreta Kaki Espadrilles Kaki Kaki Espadrilles Vidorreta Espadrilles Vidorreta Vidorreta qUSwOSB

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Girl Fairlee Girl Gold Madden Girl Sandalen Sandalen Fairlee Madden Gold Madden Fairlee 8qP8XrInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Dance Yellow white Ballerina's Let's L37

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Yellow Ballerina's Dance Let's white L37

www.iefh.fgov.be 

 

L37 Let's Yellow Ballerina's white Dance
Bibi Lou Bibi Taupe Sandalen Taupe Lou Bibi Lou Sandalen Taupe Sandalen dIwFUF
Versace Shorts Jeans Cipria Chiara Jeans Cipria Shorts Versace gwzwExrqP4
Dance Let's Yellow Ballerina's L37 white
Korte Jurk Dress Maternity Blue Esprit Maladive PZw6Exq