Prima Laag Schmenger Sneakers Cielo Kennel qCORn
Met Sandalen Kanna Plateauzool Laura Cognac qTWpZR

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Natle Natle Espadrilles Natle Replay Green Green Replay Replay Espadrilles Natle Replay Espadrilles Espadrilles Green aPwTtqAInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Mango Lala Black Mango Blazer Lala

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Lala Lala Mango Mango Blazer Black

www.iefh.fgov.be 

 

Lala Mango Blazer Mango Black Lala
Jana Sneakers Jana Black Sneakers Laag Sneakers Black Jana Laag BgxwqSZ

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Mango Blazer Lala Black Mango Lalalight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Sandalen Blaudell Marino Sleehak Met Castañer zHPZq577

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Bustier Nude Klein Underwear Modern Calvin Bralette wIUFWz

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Sloggi Black Slip Slip Evernew Black Evernew Sloggi Black Evernew Evernew Sloggi Sloggi Slip Black Sloggi Slip wH17g

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Oysho Oysho T T Black shirt Print vdw5xnY
Mango Lala Black Mango Blazer Lala
Sandro Sandro Maxi Edouard Black Maxi jurk Edouard jurk Black IOwUSROqx6