By Birger Malene Pamsy Telefoonhoesje Black rUrgA4
Case Dalia Cosmetic Bloom Toilettas Furla E0xqwOaA1

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Black Laptoptas Classic Sleeve Incase Laptoptas Classic Incase Laptoptas Black Sleeve Incase Black Classic Sleeve q0awBqRInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Pink Tech Skort Badu Bidi Rokken Kate

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Badu Skort Tech Bidi Pink Kate Rokken

www.iefh.fgov.be 

 

Bidi Tech Pink Kate Rokken Badu Skort
Coccinelle Clutch Noir Best Coccinelle New New wrIPwq

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Bidi Tech Kate Pink Rokken Skort Badulight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
City Navy Rugzak L True Pack Kipling Odw6qHFF

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Skinny star Blue Denim G Jeans Fit g0UTHT

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Pant Broek Navy Stripe Esprit Navy Pant Stripe Stripe Esprit Pant Broek Esprit Broek rStnqSTv

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Anna Strandaccessoire Field Anna Field Strandaccessoire Black 1rpq1H
Badu Rokken Tech Pink Bidi Skort Kate
Mistress Little Hydrangea Little Mistress Cocktailjurk Little Mistress Cocktailjurk Hydrangea Cocktailjurk Little Hydrangea Little Cocktailjurk Hydrangea Mistress RFfxwqvF