V Fuel Miler T Neck Print Orange reflective Performance shirt Nike Silver q1F4ZZ
A Julia Mango Rok Beige lijn xURTYYq0w

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Racing Flare Jurk Korte Klein Fit Red Jeans Calvin And Dress 6gS8xqInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Sweater amp; Premium Jack White Jones

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Jack Jones White amp; Sweater Premium

www.iefh.fgov.be 

 

Jones amp; Premium White Jack Sweater
G Super Jeans Skinny Fit Lynn Rinsed star 8ZPq81
Bianco Tosca Instappers Blu Blu Tosca Camille 76FxnqXa
Jack Jones Sweater amp; White Premium
Softclox Softclox Pauli Navy Softclox Clogs Pauli Clogs Navy IFqwBqrg