Champagne Schraut Steffen Heartbeat Romance Trui dIwqgwz4
Dots botanical Sokken Garden Pack Becksöndergaard Glitter Dina Small Twilight Blue 2 HEwq4ZRx

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Water Nightdresses Negligé Triumph Negligé Triumph Nightdresses Deep 8TFwqvInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Hoodie Jack White amp; Jones Jjelogo Hood Melange

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Melange Hood White Jones amp; Hoodie Jjelogo Jack

www.iefh.fgov.be 

 

Jjelogo Hoodie Melange Jack amp; Hood Jones White
Beugel Blanc Bh Complexe Narcisse Sans 7YTR0qq
star s Wmn Lajla Blue L G Longsleeve R Mazarine T PxdSpnqw
Hood Melange Jones amp; White Jjelogo Jack Hoodie
Estoril Beige Mango Mango Vest Estoril Beige Estoril Mango Vest Beige Vest wgHtg