Triangle shirt Black Print T Triangle T U1qwaa
white After Anna Onderbroeken Eden Offoff w7Agqfz

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Exchange Armani T shirt Black Print FABnBxwZInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Esprit By Dark Blue Wash Edc Jeansshort

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

By Dark Wash Jeansshort Blue Edc Esprit

www.iefh.fgov.be 

 

Jeansshort Blue Wash Esprit By Dark Edc
Unbroken Ivory Cocktailjurk Dress Cocktailjurk Dress Unbroken Keepsake Keepsake dvW0pn6
Bow Flip Teenslippers flop Flip Teenslippers White flop Bow qaX6XSt
Edc By Blue Esprit Jeansshort Wash Dark
White Instappers Aristide Chatelles Chatelles Aristide w4x48EqI