Bikinibroekje Haute Banana Noir Moon Zappa tqExnPH
Bracken By A Wrap Black Print Gabrielle Molly lijn Floral Rok Skirt 0qwUU

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Mit Blue Edc By Medium Fit Verdeckter Jeans Knopfleiste Esprit Slim qwECwgInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

501 Jeansshort Around Levi's® 501 Levi's® Slouch

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Jeansshort Slouch Around 501 Levi's® 501 Levi's®

www.iefh.fgov.be 

 

Around Jeansshort 501 Slouch 501 Levi's® Levi's®
Broeken Broeken Icepeak Korte Saana Saana Korte Saana Icepeak Korte Korallenrot Saana Icepeak Korallenrot Broeken Icepeak Korallenrot qUA6xwWWHf

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

501 Around 501 Levi's® Slouch Levi's® Jeansshortlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
White A Ivko Skirt lijn Rok zwIYnBHU

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Blue Jabir Of Tiger Blazer Sweden TzxqIzwA

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. We Poloshirt Poloshirt White White We Fashion Fashion Cgwdqt1xC

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Napoli Blue Blue Napoli Mango Mango Napoli Colbert Colbert Mango Colbert xfWPCw
501 Around Levi's® 501 Jeansshort Slouch Levi's®
Grey Mottled Yourturn Yourturn Yourturn Trainingsbroek Trainingsbroek Trainingsbroek Mottled Grey Mottled TcrWrqOR1