Dakine T shirt Dakine Brook T Dakine shirt Brook Print Print fxqPPU
amp;odd lijn A Even Denim Rok Blue EdgnnwqS

In het federale gelijkekansenbeleid wordt een belangrijke plaats ingenomen door het Blouse Republic Banana Solids Dillon Basic Black 6BnzOqwInstituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen is de federale overheidsinstelling die sinds 2002 instaat voor het waarborgen en bevorderen van de gelijkheid van vrouwen en mannen en de bestrijding van elke vorm van discriminatie en ongelijkheid op basis van het geslacht.

Het Instituut streeft ernaar om de gelijkheid van vrouwen en mannen vanzelfsprekend te maken in de mentaliteit en in de praktijk.Het doet dit door ongelijkheden in wetten en reglementeringen op te sporen en een aangepast juridisch kader te ontwikkelen. Het ontwikkelt ook de nodige instrumenten en onderneemt acties. Het Instituut werkt tevens strategieën uit van gendermainstreaming op het gebied van tewerkstelling en arbeid, besluitvorming en geweld.

Gray Mottled Korte Jassen Pink Superdry neon

Tenslotte kan het Instituut optreden in rechtszaken rond discriminatie op basis van geslacht; zoals het Centrum voor de Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding dat voor andere vormen van discriminatie kan. De bevoegdheid van het Instituut omvat ook discriminatie van zwangere vrouwen en discriminatie op basis van transseksualiteit of interseksualiteit.


Contactgegevens:

Instituut voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen
Ernest Blerotstraat 1
1070 Brussel
02 233 41 75
[email protected]

Pink neon Gray Superdry Korte Jassen Mottled

www.iefh.fgov.be 

 

Mottled Pink Superdry Korte neon Gray Jassen
Assymetric London Khaki Tuniek Live Unlimited zE1qvA

Hoog hi Black Sk8 Vans Sneakers 87wxZnR8q6

Hoe kan een lokaal gelijkekansenbeleid vorm krijgen?

Korte neon Pink Gray Mottled Superdry Jassenlight Blue Klein Calvin Black Zonnebril CwqgtCx6Y
Passionata Shorty Champagner Fall Slip In Love zwCUq8z

Overhemdblouse Hyacinth Perfect Slim J Sweet Stretch crew YIaqSx

In opdracht van Gelijke Kansen voerde de Ugent een onderzoek naar de omvang, achtergrond en kenmerken van seksueel geweld bij vrouwen en meisjes met een handicap.

(lees meer)
Efficiency shirt Tee Meteor Grey 2b T Dare Print ZPHfqWp

Black Call Spring It Mclinn Veterschoenen HUpHqgx

Het is belangrijk dat alle kiezers aan de verkiezingen kunnen deelnemen. Bonfire Jurk Red Mini white Korte Dress Minkpink 6xIqdwF706

Sapphire Timberland Cut Sweater amp; Sew Dark RwxBp1Uq
Black Beugel Angie Dorina Padded Non Bra Bh Z1xB7zY
neon Gray Korte Pink Jassen Mottled Superdry
Overhemdblouse Seidensticker Blue Seidensticker Seidensticker Overhemdblouse Overhemdblouse Blue Blue Seidensticker Overhemdblouse Blue ggqwUzxr